Samen je woning aankopen

We helpen je met het vinden en aankopen van de woning waar jij je thuis voelt. Met onze kennis, ondersteuning en met Bieden met Zekerheid vergroot je de aankoopkansen aanmerkelijk, betaal je niet te veel voor de woning en weet je direct je nieuwe woonlasten (hypotheek en energie). Aangezien we je tevens van hypotheekadvies en duurzaamheidsadvies kunnen voorzien. Zie alvast stappenplan op deze pagina ter oriëntatie.

Kies de dienstverlening die je wil. Wij rekenen geen percentage van de aankoopprijs, maar lage en transparante vergoedingen:

  • Bieden met Zekerheid: marktanalyse, opstellen en uitbrengen bieding € 150,- (€ 123,97 ex 21% btw)
  • Aankoopbemiddeling: begeleiding, woninganalyse, bezichtiging en onderhandelen € 695,- (€ 574,38 ex btw)
  • Aankoopbemiddeling: begeleiding, woninganalyses, meerdere bezichtigingen en onderhandelen € 1.390,- (€ 1.148,76 ex btw)

Neem vrijblijvend contact op wat wij voor je kunnen betekenen, zodat je binnenkort de sleutel in het slot van jouw nieuwe thuis kunt omdraaien. Plan online afspraak in op Agenda PlannersDesk of bel ons (026) 351 52 55 (optie 1).

Persoonlijk stappenplan aankoop

Woonwensen

Kopen of huren? Bepaal eerst welk type woning passend is. Wat is het het meest belangrijke dat je zoekt in een huis? Welke plek is geschikt voor werk, kinderen, familie en vrienden?

Mogelijkheden

Bereken je maximale hypotheeken indicatie van je hypotheek maandlasten. Kan je het nu en in de toekomst betalen, zijn er andere wensen om rekening mee te houden?

Woning zoeken

Maak kosteloos een account aan bij de zoekservice van Funda en ontvang nieuw woningaanbod. Ga interessante woning(en) bezichtigen of deze aan je wensen voldoen,

Onderhandelen

Met onze dienst Bieden met Zekerheid brengen we de bieding voor je uit met garantiecertificaat  en zonder ontbindende voorwaarden om beduidend meer kans op een succesvolle woningaankoop te maken.

Koopcontract

Een koopcontract opstellen, daar is een specialist voor nodig. Ontbindende voorwaarden, de overdrachtsdatum en afspraken over (on)roerende zaken en voor een appartement ook de VvE-stukken.

Hypotheek

Een hypotheek die passend is op jouw situatie. Welke hypotheekvoorwaarden en hypotheekrente past het best bij jouw financiële situatie en wat zijn de te betalen maandelijkse lasten?

Notaris

Bij de aan- of verkoop van een woning krijg je te maken met rechten en plichten. Het is zelfs wettelijk verplicht dat een notaris de eigendomsoverdracht verzorgt.

Verhuizen

Bij verhuizing komt er altijd meer kijken dan je denkt. Verhuizen van je inboedel, maar ook adreswijzigingen doorgeven, verzekeringen en andere contracten aanpassen.

PlannersDesk is aangesloten bij Huizonline Nederland en Edwin Kemers is gecertificeerd aankoopbegeleider. Hiermee heeft u garantie op deskundig advies en professionele begeleiding om te komen tot een succesvolle woningaankoop.