Persoonlijk stappenplan aankoop

Woonwensen

Kopen of huren? Bepaal eerst welk type woning passend is. Wat is het het meest belangrijke dat je zoekt in een huis? Welke plek is geschikt voor werk, kinderen, familie en vrienden?

Mogelijkheden

Bereken je maximale hypotheek en indicatie van je hypotheek maandlasten. Kan je het nu en in de toekomst betalen, zijn er andere wensen om rekening mee te houden?

Woning zoeken

Maak kosteloos een account aan in onze zoekservice en ontvang realtime woningaanbod vaak nog voor het op Funda staat. Ga interessante woning(en) bezichtigen of deze aan je wensen voldoen,

Onderhandelen

Juiste waarde woning bepalen met woningwaarderapport. Uitbrengen van biedingen om te komen tot een succesvolle woningaankoop, scherpe koopprijs onder gewenste condities

Koopcontract

Een koopcontract opstellen, daar is een specialist voor nodig. Ontbindende voorwaarden, de overdrachtsdatum en duidelijke afspraken over (on)roerende zaken.

Hypotheek

Een hypotheek die passend is op jouw situatie. Welke hypotheekvorm en hypotheekrente past het best bij jouw financiële situatie en wat zijn de te betalen maandelijkse lasten?

Notaris

Bij de aan- of verkoop van een woning krijg je te maken met rechten en plichten. Het is zelfs wettelijk verplicht dat een notaris de eigendomsoverdracht verzorgt.

Verhuizen

Bij verhuizing komt er altijd meer kijken dan je denkt. Verhuizen van je inboedel, maar ook adreswijzigingen doorgeven, verzekeringen en andere contracten aanpassen.

PlannersDesk is aangesloten bij Huizonline Nederland en Edwin Kemers is gecertificeerd aankoopbegeleider. Hiermee heeft u garantie op deskundig advies en professionele begeleiding om te komen tot een succesvolle woningaankoop.